Missie

Meindertsma Suriname N.V. levert zwaar materieel, onderdelen, tools en service aan eenmanszaken, kleine en (middel-) grote ondernemingen in Suriname. Klantvriendelijkheid, snelheid en dynamiek staan daarbij voor ons centraal. Onze klanten worden altijd geholpen en nooit aan hun lot overgelaten zodat hun bedrijfscontinuiteit nooit in het gedrang komt.
Wij streven naar 100% betrouwbaarheid in onze processen, verkopen en afspraken, en naar 100% klanttevredenheid. Dit doen wij door onze medewerkers een boeiende, inspirerende en veilige werkomgeving te bieden; door producten en diensten van een hoog kwaliteitsniveau aan onze afnemers te leveren; door ons ethisch te gedragen jegens onze toeleveranciers, en door ‘goed burgerschap’ tegenover derden te etaleren.  Visie

Wij willen de beste, snelste en meest betrouwbare leverancier van zwaar materieel, onderdelen, tools en service in Suriname en de regio worden. Omdat wij in dit streven grotendeels afhankelijk zijn van onze klanten, zullen wij onze dienstverlening op alle gebieden voortdurend verbeteren door op regelmatige basis onze strategie te evalueren en waar nodig aan te passen aan de veranderende omstandigheden.