Over ons

Meindertsma Suriname N.V.

Het bedrijf MEINDERTSMA SURINAME N.V. is in 1971 opgericht door de heer G. Meindertsma. Het is een bedrijf dat al jarenlang een begrip is in de Surinaamse markt voor de import van zwaar materieel en onderdelen daarvoor, gereedschappen, bearings, seals, belts, etc. Bovendien staat Meindertsma Suriname  N.V. bekend om de technische ondersteuning die wij aan onze klanten verstrekken en om de vaktechnische kennis van onze medewerkers.

Sinds medio 2006 staat Meindertsma Suriname N.V. onder leiding van een nieuw management, waarbij steeds het goede van het bestaande behouden is en de innovatie wordt doorgevoerd die de veranderende omstandigheden vereisen.

Diensten

Meindertsma Suriname N.V. levert de volgende diensten: Het importeren en verhandelen van zwaar materieel, van zwaar materiŽle onderdelen,  van gereedschappen, bearings, seals, belts, etc. Onze klantenkring bestaat uit eenmanszaken, kleine en (middel-) grote ondernemingen.

Openingstijden

Meindertsma Suriname N.V. aan de Industrieweg Noord is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 u tot 16:00 u, en op de zaterdag van 07:30 tot 13:00 u.

Ons filiaal Meindertsma Technical Parts N.V. aan de Anamoestraat (Paramaribo Noord) is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 u en op de zaterdag van 09:00 tot 14:00 u.

De service-afdeling, Meindertsma Service and Rental N.V. aan de Martin Luther King Highway #364 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 u en op de zaterdag van 08:00 tot 13:00 u.


Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is van cruciaal belang voor de continuÔteit van ons bedrijf. Het beleid is er dan ook op gericht om in nauwe samenwerking met onze leveranciers, met de klanten een bestendige relatie op te bouwen doordat de kwaliteit van het eindproduct, de dienstverlening, de after sales service en de technische ondersteuning continu gegarandeerd zijn.